Maketa na balkonu. Koncept je takav da će ova maketa biti skroz u zelenilu i šumi. Kolodvor se nalazi na gornjem dijelu i ima 5 prolaznih i 3 slijepa kolosijeka. na nivou ispod je stara željezara - odlučio sam da će to biti ljevaonica šina, a na najdoljnjem dijelu je neki mini kolodvor, tj. mimoilaznica, s dva slijepa kolosijeka. Naravno, mnogo toga se promijenilo u rasporedu kolosijeka...od kada su nastale fotke do danas
Ovo je bio brzinski pregled radova na maketama unazad godinu i pol dana...
Na maketi na balkonu radovi su stali u listopadu prošle godine jer je postalo hladno, a i maketa u sobi je dobila prednost za završetak (zbog silnog nereda koji je nastao - soba izgleda kao gradilište). Jučer su, dolaskom toplijih dana, nastavljeni radovi na balkonu. Za sada dvije fotkice
Današnji radovi... Nažalost, ponestalo mi više trave, drveća...Al bar sam konačno taj dio zatvorio. Ovo što je friško pozelenjeno planiram kompletno staviti pod drveće, tj, pod jelke
Nema se tu što kritički reći jer je predivno! Pazi samo da sad kad počne sunjara paliti imaš neke zavijese tamne boje da ne bi bila ognjena N maketa tj,proširenje