Post a reply

Re: HR ZT Uaai-z

27 Nov 2012, 13:58

thomcro wrote:Image

Ali to, jasno, nije sve od mene Image jer moj je TŽV prepun! Trenutno je, u raznih fazama, u izradi 9 lokomotiva ali o njima u nekoj drugoj temi kad za to dođe vrijeme Image

..svojim projektima i brzinom izrade "domaću željezničku industriju" bacaš u "bed"! :o :lol:
Trebao bi se kandidirati za stečajnog upravitelja! :lol:

18 Oct 2013, 16:44

Trenutno na "privremenom" radu u Depotu Matuglie

Video by KAPO

18 Oct 2013, 18:39

Jedinstven i unikatan model!
Što reći osim... :text-bravo:

18 Oct 2013, 22:47

Damir wrote:Jedinstven i unikatan model!
Što reći osim... :text-bravo:

Thx! Nisam ga jako dugo vidio i ovo mi je danas jako osvježilo dan.

19 Oct 2013, 14:47

Vagon izgleda fenomenalno a sta se tice izrade i ulozenog vremena i strpljenja skidam kapu :B

:text-bravo: :text-coolphotos:

20 Oct 2013, 21:23

mrva150 wrote:Vagon izgleda fenomenalno ...

Thx!

Vagon ustvari treba uživo, fejs tu fejs, vidjeti ... tek tad se vidi koliki je to ustvari model.

Stisla recesija al' moram nekako skucat pare za dekale pa da onda vagon dobije konačan izgled. Sad malo razmišljam, umjesto što sam kupio pantografe mogao sam dat raditi dekale, otprilike isto bi me došlo (jest da su mi pantografi važniji od dekala) al' doći će i oni na red.

Kad tad :lol:

31 Oct 2013, 23:02

Image Uaai je večeras (nakon višemjesečnog rada u inozemstvu) došao u TŽV Škurinje na reviziju Image. Došao je u dva djela, jedan je dopeljala žutka 0xx s modificiranom upravljačnicom a jednu stranicu je dopeljala žutka 1xx na teretnom vlaku :mrgreen:

Image

Image

Image

Radovi na reviziji počet će po potpisivanju sporazuma a to će vjerovatno biti tijekom slijedećeg tjedna Image

01 Nov 2013, 01:45

Nevjerojatan vagon. Sto je najbolje - samo je jedan (najvjerojatnije) i toga imas TI B:B :B D-)

01 Nov 2013, 07:08

piccolo wrote:Nevjerojatan vagon.

:B
piccolo wrote:Sto je najbolje - samo je jedan (najvjerojatnije) i toga imas TI B:B :B D-)

Ovakav i od ovakvog materijala, koliko ja znam, je. Znam da ih ima za kupiti plastičnih (Roco ... Märklin ... ne mogu se sad sjetiti) ali ne ovakve konstrukcije već njemačkí a oni su konstrukcijski nešto veći i drugačiji.

24 Nov 2013, 20:48

ovakve terete vidim bar jedanput u mjesec dana budu parkirani u stanici-Hrv. Leskovac
ujutro kad idem na posao
Post a reply