Topic locked

Re: KŽMZ

29 May 2012, 14:13

Damire...nebum ja rado II epohu nego V epohu!!! Jer za stare epohe nemogu nac bas nesto vatrogasnih vozila... Pa cu raditi sve "moderno" da si mogu napravit Vatrogasnu postaju sa novim vozilima... Jer bi bilo glupo imat sve sa II epohe i onda napravit VP sa novim Unimogom,Magirusom,Manom itd...
Ak me razmes!!!

29 May 2012, 14:30

Munja66 wrote:Damire...nebum ja rado II epohu nego V epohu!!! Jer za stare epohe nemogu nac bas nesto vatrogasnih vozila... Pa cu raditi sve "moderno" da si mogu napravit Vatrogasnu postaju sa novim vozilima... Jer bi bilo glupo imat sve sa II epohe i onda napravit VP sa novim Unimogom,Magirusom,Manom itd...
Ak me razmes!!!

S obzirom da tek ulaziš u svijet modelarstva i maketrastva, imaš vremena se profilirati, razmisliti i realizirati što ti je srcu drago! :obscene-drinkingcheers:
Imaš zaista ogroman izbor - na tebi je da odlučiš što hoćeš a onda će ti većina nas lakše pomoći! ;)

29 May 2012, 15:00

Ma kakvi Magirusi i Unimog-i,zaprežna kola sa pumpom,a odozada ide parnjača sve se dimi....
Uff divota :lol:

Znam sve! Ispričao je meni Trpko da se ložiš na vatrogasce i noviju epohu ;)
Evo ti jedna sa vatrogascima pa uživaj:

Image

30 May 2012, 06:51

..neka se vratimo na temu KŽMZ-a!

Image

Uploaded with ImageShack.us

..više na stranicama:

KŽMZ - 30.4.2012. - 28.05.2012 Ponedjeljak

01 Jun 2012, 15:04

..još jedan detalj!

Image

01 Jun 2012, 20:50

Ma ko se tog sjetil"otvorena Niša"ili kako se veli .Skidam kapu D-)

02 Jun 2012, 06:49

klek wrote:Ma ko se tog sjetil"otvorena Niša"ili kako se veli .Skidam kapu D-)

..uvijek "crv ideja" gricka! :COF

04 Jun 2012, 21:38

..konzultacije oko samogradnje deveća

Image

05 Jun 2012, 06:50

piccolo wrote:...i za kraj s moje strane jos koja fotka drveca koje ce vecim djelom krasiti i moju maketu...

Misliš im maznuti drveće? ;) Samo pazi da slijedeći put kad kreneš iz kluba ne bude :DONT i :GUN

ŽAo mi je kaj nisam jučer došao da odemo na :obscene-drinkingcheers:

05 Jun 2012, 08:20

zinzi wrote:
piccolo wrote:...i za kraj s moje strane jos koja fotka drveca koje ce vecim djelom krasiti i moju maketu...

Misliš im maznuti drveće? ;) Samo pazi da slijedeći put kad kreneš iz kluba ne bude :DONT i :GUN
...ma ne, al ak im se nebu svidjalo - je, zakaj ne onda...
ŽAo mi je kaj nisam jučer došao da odemo na :obscene-drinkingcheers:

...i meni, al sutra selim na los hacijendos pa bus tam dokuril na koju pivu...
Topic locked