Switch to full style
Post a reply

100 forumskih dana

forum je super cool
8
22%
vrlo dobro al može to još bolje
16
43%
dobro je, dobro
3
8%
tak tak
1
3%
sjedi - jedan
0
No votes
svakodnevna razonoda
8
22%
ponekad al ne baš često
0
No votes
više cvijeća manje smeća
0
No votes
ništa od navedenog
0
No votes
ne davi nas sa tim anketama
1
3%

Total votes : 37

100 forumskih dana

02 Aug 2012, 09:42

Dragi forumaši i svi koji se tako osjećaju

vrijeme je za jedan rezime u ovoj sezoni kiselih krastavaca i godišnjih odmora

Krenusmo u internetsku avanturu 25. 04. 2012.
Pa gdje smo stigli nakon 100 dana postojanja?
:text-feedback:

Re: 100 forumskih dana

07 Aug 2012, 10:38

Pa dobro smo prošli :D

07 Aug 2012, 12:19

felix wrote:Pa dobro smo prošli :D

Moram priznati da nisam zadovoljan odazivom članstva! :CUCKO Očekivao sam uz dobre rezultate i poneku kritiku i konstruktivni prijedlog! A vlakovi prolaze našim maketama,mislima.... train

07 Aug 2012, 12:27

Daco wrote:

Očekivao sam uz dobre rezultate i poneku kritiku i konstruktivni prijedlog!

potpisujem. dalo bi se toga dosta napravit kad bi bilo kritika i prijedloga. što je tu je.....

07 Aug 2012, 12:38

Daco wrote:Moram priznati da nisam zadovoljan odazivom članstva!

Dost' ih je na godišnjem, al čekamo ih, čekamo :BORED

08 Aug 2012, 03:44

trpimir wrote:
Daco wrote:

Očekivao sam uz dobre rezultate i poneku kritiku i konstruktivni prijedlog!

potpisujem. dalo bi se toga dosta napravit kad bi bilo kritika i prijedloga. što je tu je.....

B:B , pa kaj nebi i mi kak sam negdi videl. Osim vlakica svak od nas ima jos neku zanimaciju kojoj posvecuje dosta vremena. Kak ti ono - "moj drugi hobi". Mislim ne bavimo se samo vlakicima u svoje slobodno vrijeme. Naslov bi mogel bit kak sam vec spomenul a modusi, admini i company nek vele svoje. Kaj ja znam - morti bi vredilo pokusat.
Kaj se kritika tice, morti smo svi skupa skvadra koja ne zeli kritizirati, kak ti morti svi hocemo bit pristojni, kaj ja znam - a morti sam u pravu.... :COW_1

08 Aug 2012, 12:57

piccolo wrote:Osim vlakica svak od nas ima jos neku zanimaciju kojoj posvecuje dosta vremena. Kak ti ono - "moj drugi hobi". Mislim ne bavimo se samo vlakicima u svoje slobodno vrijeme.

Kaj se kritika tice, morti smo svi skupa skvadra koja ne zeli kritizirati, kak ti morti svi hocemo bit pristojni, kaj ja znam - a morti sam u pravu.... :COW_1
r

Nitko ne traži da se bilo tko odriče svojih zanimacija. Nije problem valjda reći kaj ti se sviđa, a kaj ne. Ne uzima to ne znam koliko vremena nakon logiranja.

škvadra koja ne želi kritizirati ili reći kaj im se ne sviđa i nije neka škvadra. Pitajte, interesirajte se, predlažite... jer ubuduće ćemo postove tipa "meni se čini da forum ne funkcionira" jednostavno brisati. :B

08 Aug 2012, 14:41

zinzi wrote: Nije problem valjda reći kaj ti se sviđa, a kaj ne. Ne uzima to ne znam koliko vremena nakon logiranja.

:B

Meni se ne sviđa što već nekoliko godina samo čitam i ništa ne kupujem, ali tome nisam ja kriv :naughty: , nego stanje u mome novčaniku :lol:

08 Aug 2012, 22:39

Baš me briga za novčanik (nikad ga nisam imao) ali kupujem pomalo istim tempom dugooo godina.

10 Aug 2012, 21:29

Dečki i jedna :DANCE najte se sekirati...
Forum treba postojati zauvijek,a samo će se članstvo mjenjati (mislim na aktivno članstvo) ;)
Kao primjer dajem jedan Njemački forum na kojemu sam i ja prisutan,postoji već par godina i nema 100 članova.
Od tih 100 članova većina ih piše što nije praksa i na našim forumima.
Ja dajem ovome forumu ocijenu +5,za uspjeh do sada :greetings-wavegreen:
Zašto??
Pa eto zato jer uglavnom oni koji su na forumu MŽ nalaze se i ovdije,a mi smo gledajući EX YU mlao tržište za ovaj hobi i za bilo koji forum vezan za
ovaj naš hobi. U ne tako dalekoj prošlosti bilo je između nekih ljudi i trzavica,nesuglasica ili što već...
Pa zato je i dobro što postoje takva 2 foruma i da si ljudima kojima netko ili nešto s drugoga ne paše,može pisati gdije želi.
Svi znate da sam ja i moderator na MŽ,ali sam na ovome forumu od samoga početka i za mene nema ovaj-onaj forum,svi su dobri
i na svima treba doprinositi svatko na svoj način.
Većinu članova sa oba foruma poznajem i osobno,a s nekima se čujem i preko skype,FB,MSN.e-mail ili GSM.
Mnogi od tih članova nisu prisutni na forumu pisanjem,ali znam za njih da su perfektne osobe i možda im je među
nama slobodnijeg duga (što se tiče pisanja) malo bad izlijetati... :?:
Opet apeliram na sve ne-aktivne forumaše: Pa za Boga miloga,bar se predstavite pa sa tim činom razbijte led...
Kad obavimo TU radnju idemo dalje i vjerujte mi,brzo ćete se navući... :lol: train
Post a reply