Post a reply

Re: Detalji na maketama

13 Dec 2012, 11:55

Daco wrote:Bez razlike čime se čovjek bavi u životu - radi perfektno! I to još u "N"-u! Pedantno, profesionalno s puno osjećaja za realizam! Svaka čast! D-)

Tako je. Pogledaj Brojcilea. Nije kirurg, ali je umjetnik i radi čuda :gun-toot:

13 Dec 2012, 12:01

zinzi wrote:Tako je. Pogledaj Brojcilea. Nije kirurg, ali je umjetnik i radi čuda :gun-toot:

Što jest, jest!

Ovo zadnje sa dioramom je... :o
:clap: :clap: :clap:

13 Dec 2012, 12:30

Ho modelar - biti će zanimljivo i na "prvoj srednje jadransko - otočnoj" maketi! Maketa dok je bila u Zgb obilovala je brojnim detaljima i s jedne strane mi je žao što nije nikada završena! :think:
To ne znači da nova "morska" neće biti perfekcionistički napravljena! :BULBAR

13 Dec 2012, 12:35

Niti ne sumnjam! Eh, kada bi njega uspjeli "navući" da nam se malo pohvali... :DREAMY

13 Dec 2012, 12:43

zinzi wrote:
Daco wrote:Bez razlike čime se čovjek bavi u životu - radi perfektno! I to još u "N"-u! Pedantno, profesionalno s puno osjećaja za realizam! Svaka čast! D-)

Tako je. Pogledaj Brojcilea. Nije kirurg, ali je umjetnik i radi čuda :gun-toot:

Hehehee hvala momci.. pa nije da nisam bio kirurg naime kao mali sa secirao zabeImage na obliznjoj bari sa tupim nozem koji sam ukrao od roditelja

13 Dec 2012, 13:08

mmatja wrote:
piccolo wrote:...je, uredno, pedantno skockana maketa. Ali je nekako malo bez zivota, tako da meni nije bolja od "Turiingena". Ipak, moram priznati da nisam pregledao bas svaku stranicu te teme...

Kao prvo: To nije maketa kao cjelina, nego pojedinačni moduli...
Drugo: U usporedbi sa onom što ti spominješ je ovo N mjerilo...
A treče: Pogledaj SVE!! stranice...

Kao prvo: nije vazno
Kao drugo: nije vazno
Kao trece: nije vazno
Kao cetvrto.: oprosti sto sam nesto spominjao

13 Dec 2012, 14:01

S obzirom da je "N" u pitanju, teško bi bilo tako pedantno detaljizirati da je klasična maketa! :C2
Post a reply