Post a reply

Re: H0 amater - moji modeli

30 Dec 2012, 22:11

E, hvala za prvi dojam. Dobro, da si dao ovu fotografiju, vidim, da sam zaboravio staviti broj na ćelu. A imao sam ga :BORED

Što se tiće lampe, fali još vanjska obroba, zato sad izgledaju malo čudno. Takodje mi je nestalo i optičkog kabla fi 1 i 1,5mm, tako da sam morao staviti unutra 0,75mm, pa izgledaju malo male :DREAMY

30 Dec 2012, 22:22

H0 amater wrote:E, hvala za prvi dojam. Dobro, da si dao ovu fotografiju, vidim, da sam zaboravio staviti broj na ćelu. A imao sam ga :BORED

Što se tiće lampe, fali još vanjska obroba, zato sad izgledaju malo čudno. Takodje mi je nestalo i optičkog kabla fi 1 i 1,5mm, tako da sam morao staviti unutra 0,75mm, pa izgledaju malo male :DREAMY

Nema na čemu D-)

...
BTW, prsna greda je ispala - fenomenalno! :clap:
To mi je odmah "upalo u oči"
Kada već stavljaš broj, ako možeš, hajde onda stavi i bijelu oznaku visokog napona gore na boku kod number-boarda... :shifty:

...
0,75mm svjetlovod?

O, pa onda je sve jasno :dance:
Tu je greška!
Pa to je ultra-pretanko. :BLACK-:

Hajde please, izmjeri koliki ti je točan promjer, a ja ću prekopati po optičkim kabelima... :handgestures-thumbup:

:obscene-drinkingcheers:

30 Dec 2012, 23:05

H0modelar wrote:Kada već stavljaš broj, ako možeš, hajde onda stavi i bijelu oznaku visokog napona gore na boku kod number-boarda... :shifty:

A žena pitala, šta ji to bijelo pluta po tanjuru...jao meni. Sutra ide španka na IP. :obscene-drinkingcheers:

30 Dec 2012, 23:27

661 - 415 - Krokodil - obdobje JŽ

samogradnja

Image

Image

Image

30 Dec 2012, 23:37

H0 amater wrote: A žena pitala, šta ji to bijelo pluta po tanjuru...jao meni. Sutra ide španka na IP.

Drugi puta - pitaj ženu gdje je... :handgestures-thumbup:
Sa druge strane, ako ti modele radiš po tanjurima, onda se nemoj čuditi kada te pitaju,

Što ima novo u tvojoj kuhinji Image

...

Samo da upozorim sve koji prate temu a možda im je promaklo.
Stavio sam usporedne fotke velike rezolucije, pa kliknite na nju da vidite detalje... ;)

31 Dec 2012, 10:19

Kao 100 post na vašem i našem forumu prikazujem još poslednji model iz kolekcije dizlov - zeleni program, ki voze ili su vozili po SLO tirih.

JŽ 664-110 aka Regan

samogradnja

Image

Image

Image

Image

31 Dec 2012, 10:43

H0 amater wrote:Kao 100 post na vašem i našem forumu prikazujem još poslednji model iz kolekcije dizlov - zeleni program, ki voze ili su vozili po SLO tirih.

JŽ 664-110 aka Regan

samogradnja

Image

Image

Image

Image

I na kraju šlag na torti... :DROOL

31 Dec 2012, 11:36

Svaka čast! :clap: :clap: :clap:

31 Dec 2012, 12:18

mmatja wrote:

Mišo i ostali!

Nije još gotovo za ovu godinu. Ipak je potrebno za novogodišnju većeru na šlag staviti i jagodu. :obscene-drinkingcheers:

31 Dec 2012, 12:53

H0 amater wrote:
mmatja wrote:

Mišo i ostali!

Nije još gotovo za ovu godinu. Ipak je potrebno za novogodišnju većeru na šlag staviti i jagodu. :obscene-drinkingcheers:

..sreća da ne moramo još dugo čekati! :lol:
Post a reply