Post a reply

Re: Moje stvarčice

18 Apr 2012, 11:17

bilo, kako bilo, kasti. modelcici su sladji od najsladjih bombona. a da nisam procital koji post prije - to ti je moja kronicna bolest he he h e e e

18 Apr 2012, 11:17

A cijena centoporte-a je baš fina. cca 55€ :roll:

18 Apr 2012, 11:18

Zinzi ako te utješim možeš ga dobiti i za 43 ili 45. Več davno sam shvatio, da modeli koji mi se svidjaju koštaju više. Več sam napisao da je trenutačno moja zbirka najmanja a i umanjič će se ali ono što če ostati ili uči biče tip top.
;)

18 Apr 2012, 11:19

kasti wrote:Zinzi ako te utješim možeš ga dobiti i za 43 ili 45. Več davno sam shvatio, da modeli koji mi se svidjaju koštaju više. Več sam napisao da je trenutačno moja zbirka najmanja a i umanjič će se ali ono što če ostati ili uči biče tip top.
;)

Vidio sam. Čak je u trgovinama jeftiniji nego na ebayu. Slažem se s tobom. Radije mala zbirka, ali vrijedna i lijepa

18 Apr 2012, 11:19

Kad sam u pogonu još nešto vezano za moje stvarčice. Nije sve samo u lokomotivama i vagonima. Skupljam i dodatnu opremu koja je nekad bila a ponegde još stoji uz pruge.
Vaserkran iz vremena Austrougarske. Hand made /ne moj / po mome vrhunsko. Niko serijsko ne proizvodi takav tip samo njemačke. Da vidimo kako vas interesira ostala oprema.
Imam samo jedan a trebao bi barem 2, možda napravim kopiju kao Kinezi.
Image
Image
Image
Image
;)

18 Apr 2012, 11:20

Mene ova pumpa za vodu jako interesira i jako mi se sviđa!

18 Apr 2012, 11:21

Da je malo veći mogao bi si točiti i pivo u čašu! : :lol:

18 Apr 2012, 11:22

1Borna wrote:Da je malo veći mogao bi si točiti i pivo u čašu! : :lol:

U ovoj velićini i protoku bi bilo bolje za vatrenu vodu :D

18 Apr 2012, 11:24

Jako lijep rad! Na prvi pogled, materijal od kojeg je napravljen napojnik je metal Image (osim podloge)?
Post a reply