Post a reply

Re: pyriel - Nameless

01 Nov 2012, 16:03

lijepa vožnjica prugica

01 Nov 2012, 16:08

Ljepo pyri, ljepo. Znaci svejedno ce biti neki prigusivac. A o usponima bi se dalo sad i malo vise pricati. Imam osjecaj kao da loksa hoce zastati kad se vozi u tom smjeru i kad dodje u zavoj koji vodi na gornju stanicu. Vjerujem da to nisi TI, koji smanjujes napon na regulatoru. Jesi probao u drugom smjeru ? Ali - da vozi, VOZI... :handgestures-thumbup:

02 Nov 2012, 09:25

Probao sam i suprotan smjer, u oba smjera radi podjednako. A što se zavoja tiče - u svakom zavoju mi loksa uspori (pa čak i gdje nema uspona), ali da će podešavanja visina biti - u svakom slučaju! Čim sprovedem struju do kraja počinjem sitnoštelati visine :)

28 Nov 2012, 22:02

malo frke s žicama... al za sad je sve pod kontrolom...

Image

28 Nov 2012, 22:17

auuu ti si sigurno volio onu seriju za djecu kolariću paniću ko mali :lol: :lol: :lol:

28 Nov 2012, 22:34

to je bilo relativno ispred mog vremena, ali nešto sitno je ostalo u sjećanju... a ima i na youtubeu videa za obnoviti pamćenje! :D

a kad smo već kod youtubea... neki su se pitali da li i kako to kod mene funkcionira u suprotnom smjeru... otprilike ovako:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LO_oOs9ATFM[/youtube]

28 Nov 2012, 23:39

E, bas ti hvala na filmicu. Ipak zvuci kao da se motor napreze. No kad se jednom maketa popuni okolisem svi "zlocesti" zvukovi ce nestati.
Loksa ti je za pet ! :handgestures-thumbup:

29 Nov 2012, 08:46

Pogledao i sviđa mi se naročito brzina kretnje.Tako se vozi :clap:

29 Nov 2012, 19:14

Istina, vožnja je baš glatka i smirena.
Lijepo, lijepo... :clap:

17 Mar 2013, 11:49

Malo osvježenje da tema u potpunosti ne zamre, jučer je bio dobar dan za velike promjene na maloj maketi...
da je bio neki kirurg tamo upazario bih sigurno i više, ali ovako barem imam oba bubrega i dalje :)

Image
Post a reply