Post a reply

Re: Njemačke high speed garniture Ep. IV-VI

18 Nov 2013, 15:16

:text-bravo: Jako dobra recenzija!

Pred malo sam kukao da nisam vidio Railjeta uživo pa sam ga napokon ugledao,a sad ću kukati nisam se vozio u ICE-u pa možda budem uskoro... :lol: :lol:

18 Nov 2013, 17:06

Damir wrote: :text-bravo: Jako dobra recenzija!

Hvala B:B
Damir wrote: Pred malo sam kukao da nisam vidio Railjeta uživo pa sam ga napokon ugledao,a sad ću kukati nisam se vozio u ICE-u pa možda budem uskoro... :lol: :lol:

Kukao sam i ja pa se je isplatilo. Iako je išao samo 252 km/h ali je išao :DROOL :DROOL :DROOL

18 Nov 2013, 20:36

Pred malo sam kukao da nisam vidio Railjeta uživo pa sam ga napokon ugledao,a sad ću kukati nisam se vozio u ICE-u pa možda budem uskoro... :lol: :lol:

Povedi i mene, povedi i mene... :pray: :pray: :pray:

:lol:

18 Nov 2013, 20:56

H0modelar wrote:

Povedi i mene, povedi i mene... :pray: :pray: :pray:

:lol:

... pa sve do Hamburga i MiWuLa ...

18 Nov 2013, 21:11

Ako Bog da sljedeće godine u 5.mj relacija Mannheim-Stuttgart u ICE-u.... :gun-toot: :DREAMY

18 Nov 2013, 21:33

Damir wrote:Ako Bog da sljedeće godine u 5.mj relacija Mannheim-Stuttgart u ICE-u.... :gun-toot: :DREAMY

Ma daaaaaaaaaaaj... Pa kad si već gore uzmi Frankfurt airport-Koln bez međustanica direkt :music-rockout:
Sat tam sat nazad...

Ja sam htio tim putem ali jednostavno umjesto hamburga završio i berlinu :DIS

18 Nov 2013, 22:34

Thalis-4341 wrote:Ma daaaaaaaaaaaj... Pa kad si već gore uzmi Frankfurt airport-Koln bez međustanica direkt :music-rockout:

Ne mogu birati!
Mannheim-Stuttgart cca 1,5 sati tamo i isto toliko natrag,ali imam i opciju Mannheim-Hamburg to je 3 sata u svakom smjeru.
Za Hamburg nisam siguran,ali kad me "tata" Daco nije vodio u Minjatur wunderland onda idem sam. :(
Naravno u subotu očekujem od "tate" da gurne bar stoju u džep onako za lizaljke i sladoled... :lol:

18 Nov 2013, 23:14

Damir wrote:Mannheim-Stuttgart cca 1,5 sati tamo i isto toliko natrag...

:think: :think: :think: Malo to dugo traje put :think: :think: :think:
Pogledaj dobro prije nego rezerviraš, da nebi išao preko Karlsruhea jer nebuš brže od 160 onda...
Jedan savjet, u svakom ICE-u imaš plan putovanja (na sjedalima i u mrežama na sjedalima) pa si uzmi zanimljivo štivo koje možeš maznuti a i haribo bombone u restoranu :icon-twisted: :icon-twisted: :icon-twisted:

22 Feb 2014, 12:14

Dali ste znali da svaka ICE garnitura ima svoje ime :?: :?: :?:
Ako niste sada ćete saznati kako se svaka zove :geek: :icon-wink:
ICE1.jpg
ICE1.jpg (114.08 KiB) Viewed 19811 times

Podaci su uzeti iz knjige "Alles über den ICE" autora Dietera Eikhoffa

22 Feb 2014, 12:14

ICE2.jpg
ICE2.jpg (118.21 KiB) Viewed 19811 times

Podaci su uzeti iz knjige "Alles über den ICE" autora Dietera Eikhoffa