Domaći web dućan sa materijalima za razne modele je Alpha Hobby Shop - Zračni kistovi stavio sam početak na zračne kistove, a ima naravno i boja te ostaloga...
Modelleisenbahnen Jörg je dućančić sa modelima ali radi i makete (po narudžbi). S obzirom na prekrasnu "službenu" maketu o kojoj imate video i set slika kao i prikaze gradnji nekoliko raznih maketa to sam mogao i staviti pod makete....
Pa i nije baš jeftin mogu ti reći! Bio sam u njemu prije par mjeseci i u onoj košari kao sconto je sami šrot,a na policama auhh svakakvih modela bole oči,a kad sam vidio cijene dobio sam konjuktivitis i do Rijeke nisam ništa vidio
Preko puta je joj jedna trgovina modelima,ali bila je kjuzo pa nismo tamo ništa uspjeli obaviti samo polizati očima (prije konjuktivitisa) izlog
Naći će se sigurno, možda Zelse zna (s obzirom na Poljske veze)? Eto stigao je i podatak: U Poljskoj ponuda nije bas velika kao u Njemackoj, ali je i Roco i Piko jeftiniji jer su manje marze. U Krakovu postoji ducan u dijelu ghrada koji se zove Pruszkovje (citaj: pruskovje), u ulici Sienkiewicza 3 jedan mali ducan koji ima Roco i Piko + Avio-modele. Ima poprilicno internet-ducana, ali to je neinteresantno, ali ima i Conrad koji takodjer prodaje kompletan asortiman zeljeznica. Adresu nazalost nemam.
Modellbahnschau je dućan sa raznim digi-đinđuvama za hobiste....ono što me dovelo do njih je njihova službena maketa veličine 20 x 7 metara + još ponešto u L. Nudi se i na prodaju, pa je možete kupiti za s a m o 17.950 E!