Post a reply

Re: otočna maketa

09 Apr 2014, 12:57

fliperi wrote:za slobodnu prodaju - ili ga šaljen u '' Riku '' .Onaj Damir ima puno parnih ...

Dobro govoriš! :lol: :lol:
Sviđa mi se ovaj tvoj ugljen,mora da je pravi jer mi ne djeluje plastično!? :think:

09 Apr 2014, 22:00

BRAVO!!! tako to rade picajzlasti OVNOVI!!! ovo su naši dani... :obscene-drinkingdrunk: samo naprijed s radovima...Mars nam je naklonjen...

09 Apr 2014, 23:37

cisalpino wrote:Mars nam je naklonjen...

Imaš pravo : Mars = Bog Rata = žena !
Hvala na podršci i usput - neko je pital od kud mi ideja za wc - evo , iz Švice ...

try.jpg
try.jpg (185.85 KiB) Viewed 5350 times

13 Apr 2014, 10:00

Baš mi se sviđa :handgestures-thumbup: Ne mora biti kilometar tračnica da bi bilo lijepo :greetings-waveyellow:

15 Jun 2014, 16:30

Složio sam jednu dioramu u mjerilu 1:1,ali bojim se na krivom otoku.Za cca mjesec dana je popravni (ako bude sve u redu)na pravom otoku,odnosno pravom mjestu,uz jednu prekrasnu maketu,a na njoj jedna "svinjica".Hmmm,kad ovo pročita netko tko nije upućen o čemu se tu u stvari radi,... Za sada je dovoljno.

Image

21 Jun 2014, 19:55

Ova diorama je lijepa na svakom otoku...

:obscene-drinkingcheers:

28 Jul 2014, 19:27

Napokon ! I to se ostvarilo ! Bio je to kratak susret,ali za mene vrlo zanimljiv i poučan.Daj čovjeku ribu,nahranio si ga taj dan.Nauči čovjeka loviti ribu,nahranio si ga za cijeli život.Meni se dogodilo ovo drugo i samo mogu reći veliko HVALA.
Jedno je nešto pročitati,a sasvim drugo je to uživo vidjeti i probati uraditi sam pod budnim okom Majstora.Slike sve objašnjavaju.

Image

Image

Image

Nadam se da će se ovo druženje ponoviti i iduće godine.

28 Jul 2014, 23:01

Vidi se da je ljeto i doba godišnjih odmora!
Svi kreću prema jugu pa tako i dio Ri ekipe,bravo za Dalmoše i Fiumane... B:B :B D-)

29 Jul 2014, 19:19

lijepo je čuti komplimente , ali svi smo mi majstori , neko u ovome a neko u onome ..

01 Aug 2014, 21:59

Igor wrote: Jedno je nešto pročitati,a sasvim drugo je to uživo vidjeti i probati uraditi sam pod budnim okom Majstora...

Još je veće blago ako je čovjek toliko "velik" da želi podijeliti znanje... :clap:

:text-bravo: za obojicu!
Post a reply