Topic locked

Re: KŽMZ

12 May 2012, 21:13

Damir wrote:
klek wrote:Danas je ova tema najgledanija pa da podsjetim :zna li itko što je Damir osvojio kao naj-srečković ovog foruma na tomboli??

Gromku :lol: :lol:

i to ti je neka sreca :roll: :lol:

12 May 2012, 21:15

Damir wrote:
klek wrote:Danas je ova tema najgledanija pa da podsjetim :zna li itko što je Damir osvojio kao naj-srečković ovog foruma na tomboli??

Gromku :lol: :lol:

Da vidim ruke. Plješči da ne bi bilo :chores-chopwood:

12 May 2012, 21:21

puh, nagledao se ja fotkica, nasmijao se komentarima uz jedan zakljucak. XIII. susret je uspio (mozda bas zato sto je 13.) susreli se mnogi istomisljenici (i nitko bas nitko se nije posvadio sa bilo kim jos manje sam sa sobom) - dobar znak. Sutra je nedjelja, pa vam zelim o sveg srca zasluzeni dan odmora. Je, bit ce kise ali za odmor to je samo bolje.........kad je sljedeci susret ????

12 May 2012, 21:24

Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

Image

12 May 2012, 21:31

Ehh tako je to izgledalo kad je moderatorica ugledala Damirića prvi puta...ljubav na prvi pogled :dance:

12 May 2012, 21:32

Image

Image

Image

12 May 2012, 21:39

Image

Image

Image

12 May 2012, 21:49

Image

Image

Image

12 May 2012, 21:54

Bravo Daco, hvala tebi i svim ostalima na fotkama (ja tutlek ponio fotic i nisam okinuo niti jednu fotku) (ma sram me bilo) :oops:

12 May 2012, 21:57

piccolo wrote:Bravo Daco, hvala tebi i svim ostalima na fotkama (ja tutlek ponio fotic i nisam okinuo niti jednu fotku) (ma sram me bilo) :oops:

..budeš ti drugi puta nadoknadio! Danas si bio previše uzbuđen događanjima! :D
Topic locked