Topic locked

Re: KŽMZ

14 May 2012, 17:09

Nisam od nekih predstavljanja, pa se nadam da će par slika s moje strane ispuniti tu zadaću... :obscene-drinkingcheers:

Par mojih slika sa burze i kluba...

Sky i Damir, a Wille Coyote je uletio u kadar k'o Ubrzani za Kotoribu! :mrgreen:
Image

Io, Herr Cisalpino i Signore Damir. (iako ga ženski railfanovi zovu "Damirićććććuuuuu!") :happy-smileyflower:
Image

Riječko-goransko-Zg ekipa. Đino/Cisalpino/Damir/VladimirS.
Image

Bagra uredničko-moderatorska. Sky-Wiggum-Damir.
Image

Ovdje se već vade krvna zrnca, Piccolo će razbaštiniti "sinka" Damira ako nije njegova krvna grupa!! :lol:
Za to vrijeme Trpimir prima zadnje upute o radu fotića. Klek nadgleda zbivanja.
Image

14 May 2012, 17:14

Ovjekovječenje ovjekovječitelja.
Image

Onda nas je Dragec skupio pa smo krenuli na šetnju do KŽMZ-a!
Ovi idu...
Image

Pesek-invalid ne ide, on svoj model na dva kotača već ima!
Image

Ključar Dragec. Grafiteri, stvarno ste dosadni k'o komarci. I gore.
Image

Image

Image

Dojmovi su jasno vidljivi na licima nas provincijalaca... >8)
Image

Image

Image

Image

Par crtica s makete. Inače, tri kompozicije voze istovremeno, bez smetanja jedna drugoj.
Image

Image

Image

Ova slika je za naše SLO prijatelje, ali i za Kapota! Rebra, Ivane, rebra!
Image

I još par kadrova za prijatelja Stankeca...
Image

Image

14 May 2012, 19:37

Onu sliku di sam ja napola slobodno cropaj :violence-chainsaw: da se ne vidim i da bude ljepša kompozicija (slike, ne vlaka).

14 May 2012, 20:17

:clap: :clap: thommo, jedno od boljih predstavljanja dogadjaja 12-05-2012. Vjerujem da Vam je bilo ljepo ali prekratko ste nam ostali.
Jos ste trebali vidjeti i "cafe Zrinski" u neposrednoj blizini kluba. Nadajmo se da ce biti jos prilika... do tada zivi Vi meni bili sto prije se opet sastali :greetings-wavegreen:

15 May 2012, 22:52

Ništa, sljedeći put idemo i u "Zrinski", a tebi Nikola se zahvaljujem na "spašavanju" plavog ruksaka! :obscene-drinkingcheers:

16 May 2012, 01:14

Hobi.point wrote:Ništa, sljedeći put idemo i u "Zrinski", a tebi Nikola se zahvaljujem na "spašavanju" plavog ruksaka! :obscene-drinkingcheers:

za "spasavanje" plavog ruksaka zasluzni su ti Daco i jos jedno (za mene) novo lice. Oni su ga zamjetili - ja sam ti ga samo pola puta donio.
"Zrinski" cemo drugi put posjetiti prvo, pa onda sve ostalo :lol: :lol:

16 May 2012, 05:40

piccolo wrote:za "spasavanje" plavog ruksaka zasluzni su ti Daco i jos jedno (za mene) novo lice.

Novo lice :?: :?: Vladimr S. :lol: :lol:

16 May 2012, 07:44

Mislim da to nisam bio ja. Naravno drago mi je da lijepo misliš o meni.

Netko je nešto radio sa slikama jer se sada vidim cijeli. :doh: Ipak me reži! :violence-chainsaw:

16 May 2012, 08:35

Vladimir S. wrote:Mislim da to nisam bio ja. Naravno drago mi je da lijepo misliš o meni.

Netko je nešto radio sa slikama jer se sada vidim cijeli. :doh: Ipak me reži! :violence-chainsaw:

a zakaj rezati :naughty: , pa sto put si ljepsi nego u avataru :lol: :lol:

16 May 2012, 09:17

Par pitanja: dali članovi Kluba mogu bit samo sa područja Zagreba ili mogu bit i "vanjski"? Ako mogu i "vanjski", kolika je godišnja članarina i ima li popusta za penziće?

Brzopleto postano, našao podatak o visini članarine :oops: !
Topic locked