Post a reply

Re: HR ZT Uaai-z

08 May 2012, 22:19

Kapo6011 wrote:Ajmo u Fužineee ....... :mrgreen:

Image ako je ono na što mislim da ciljaš (a je sigurno!) Image! Razlog? Ko će nosit sve one hidraulićne dizaljice gore Image.

Ja :naughty: ... :mrgreen:

08 May 2012, 22:23

thomcro wrote:
Kapo6011 wrote:Ajmo u Fužineee ....... :mrgreen:

Image ako je ono na što mislim da ciljaš (a je sigurno!) Image! Razlog? Ko će nosit sve one hidraulićne dizaljice gore Image.

Ja :naughty: ... :mrgreen:

..aktiviraj pomoćni vlak II. ranga ! :D Oni imaju sve kaj ti treba za "Fužine"! :lol:

08 May 2012, 23:21

Daco wrote:..aktiviraj pomoćni vlak II. ranga ! :D Oni imaju sve kaj ti treba za "Fužine"! :lol:

Nemam ga čime vuć jer su moje Žutke bez motora a Kapo svoju Žutku čuva k'o da je od zlata ... tako da niš od pomoćnog II. ranga Image Image

09 May 2012, 15:33

Velika čast mi je izvijestiti ...

Image Image Image Image Image

... dva postolja od osam su dovršena!

Image

Image

Image

Ostalih 6 će bit dovršeno kroz par dana a onda ću počet raditi na detaljiranju gornjeg djela vagona. Kad budu sva gotova, postolja treba fino prebrusiti, eventualno neka mjesta pokitat, staviti prajmer i čekat jesen za bojanje.

Image

09 May 2012, 16:49

Čekati jesen? Tko će to dočekat.....pa primer se brzo suši, pogotovo na papiru/kartonu! :think:

09 May 2012, 17:32

"Usko" gledaš :mrgreen: , si zaboravil da vagon ima i gornji del koji treba detaljirat :whistle: ... na ovom vagonu da i nastavim ovim tempom radit, još sigurno ima mjesec i pol svakodnevnog rada a nemogu više, vrat i ramena me svaki dan sve više i više bole i morat ću stat na par dana nakon što postolja dovršim.

Recimo ... uzet ću si jedan mali GO Image od ... 10-15 dana :teasing-neener: ... i samo ganjat vlakove po simulatoru :mrgreen:

09 May 2012, 18:41

thomcro wrote: ... i samo ganjat vlakove po simulatoru :mrgreen:

A po kolodvoru?

09 May 2012, 20:02

To se samo po sebi podrazumijeva :whistle: ... :mrgreen:

01 Jun 2012, 21:37

Nakon kraćeg plandovanja ( :mrgreen: ) uskoro nastavak (gotovo sigurno od ponedjeljka ako ne i prije!)!

05 Jun 2012, 21:14

U međuvremenu je Kapo ovo našao na ibeju ...

Image

Image

... po količini osovina i, gotovo sigurno, duljini, kao i ovaj moj. Jedino što na ovome sa ibeja odskače je količina eura koju treba iskeširati Image
Post a reply