Post a reply

Re: V V V - Virovitica voli vlakove

14 Oct 2015, 22:06

Dan kasnije smo i mi bili u VT

Image

15 Oct 2015, 18:50

Postano u jednoj drugoj temi no ne škodi objavit' i ovdje

Image

Svima koji idu želim odličan provod.
Ja nažalost i opet radim ...

19 Oct 2015, 13:04

Za one koji putuju iz Zagreba vlakom kratka dodatna informacija:
- polazak iz Zagreb Glavnog kolodvora vlakom 783 u 06.50 h
- dolazak u Viroviticu u 09.20 h
- polazak iz Virovitice vlakom 702 u 14.03 h
- dolazak u Zagreb Glavni kolodvor u 16.17 h
Alternativno je povratak moguć i vlakom 782 s polaskom iz Virovitice u 18.21 h i dolaskom u Zagreb Glavni kolodvor u 20.44 h.
Cijena povratne karte iznosi 141,40 kn, a za umirovljenike, osobe starije od 60 godina i studente 88,40 kn.

24 Oct 2015, 07:27

Svima koji se nađu danas u Virovitici želim ugodno druženje
i očekujemo pregršt fotki
Hvala unaprijed
;)

24 Oct 2015, 19:38

nazalost fotki nemam zaboravil sam poslikati mozda netko drugi ima

24 Oct 2015, 20:00

Hvala još jednom svima koji su došli iz Kluba i koji su proveli današnji dan sa nama u Virovitici , nemojte zamjeriti na nekim nedostacima sve ćemo ispraviti do sljedeći puta
Evo članak je već izašao na našem Virovitičkom i županijskom portalu :text-link:

24 Oct 2015, 20:09

siky wrote:nazalost fotki nemam zaboravil sam poslikati mozda netko drugi ima

ma kao da jesi :handgestures-thumbup:

Pahket wrote:Hvala još jednom svima koji su došli iz Kluba i koji su proveli današnji dan sa nama u Virovitici , nemojte zamjeriti na nekim nedostacima sve ćemo ispraviti do sljedeći puta
Evo članak je već izašao na našem Virovitičkom i županijskom portalu :text-link:

Hvala ;)

24 Oct 2015, 20:24

Pozdrav

evo mojih današnjih fotki na našem portalu ICV...uživajte :)

Fotogalerija: 1. burza malih vlakova u Virovitici

25 Oct 2015, 10:57

Evo i mojeg kratkog osvrta.
Burza je bila dobro posjećena - samo iz Zagreba je doputovalo dvadesetak modelara, uz još veliki broj ostalih sudionika iz Hrvatske i susjednih zemalja Mađarske, Srbije, Slovenije i BiH. Moji suputnici i ja ponijeli smo najljepše dojmove sa jučerašnjeg druženja jer se naprosto sve poklopilo na najbolji način - lijep dan, udobno putovanje, atraktivna izložba maketa i modela, besprijekorna organizacija, ugodno društvo i ljubazni domaćin. Stoga organizatoru Goranu sve čestitke na ideji i realizaciji.

Goran Denac:

Image

Toliko za uvod, a slijedi malo opširniji osvrt u slici i riječi. Iz Zagreba sam doputovao brzim vlakom 783 u društvu modelarskih kolega Krešimira, Vjekoslava, Vinka i Mladena. Krešo se iz objektivnih razloga ne vidi, a ovo su ostala trojica suputnika istim redoslijedom:

Image

Najprije smo posjetili Sveti hram na katu kolodvorske zgrade, gdje su nas oduševile izložene makete - naročito velika u H0 mjerilu - i modeli u vitrinama:

Image

Image

Image

25 Oct 2015, 10:58

Image

Image

Image

Image

Burza je organizirana u obližnjem kafiću ''Playback'':

Image
Post a reply