Post a reply

Re: Kraški rob (SLO)

26 May 2016, 21:57

26.05.2016

Unas praznik u SLO najobičniji radni dan. Što bi trebalo reći da su Slovenci komunisti i nisu dobri Katolici!? :lol:
Vrijeme idealno za ekšn pa smo ja i moj susjed,kompić,brat po fotiću krenuli u fotosafari.
Jedan dio tj.onaj "naš" primorski smo obuhvatili,ali ne u cjelosti pa zato idemo do postaje Gornje Ležeče.
Od dolaska na ŽP do nailaska prvoga vlaka prošlo je oko 20 min,a kasnije je išlo sve brže i brže...

Image

Image

26 May 2016, 21:59

Kraljica od Brižitah SŽ 363-005

Image

Desiro iz Ljubljane za Villa Opicine.

Image

Desiro u tandemu iz ? prema Ljubljani.

Image

26 May 2016, 22:01

Još su dvije Brižite pasale,jedna nazdolu i jedna nazgoru.

Image

Image

I na samome kraju kada smo mislili otići,iz smjera Pivke čujemo rondanje. Zvuk se odbija između brda pa od silne cike i buke pomislili smo da ide jedan od Regana,a na kraju iza zavoja pojavi se ova stvarčica koja bi Reganu stala u "stražnjicu". :lol: :lol: :greetings-wavegreen:

Image

26 May 2016, 22:02

Krenusmo do Divače (nismo još bili) pa da vidimo kako je tamo!?
U parku do želj.postaje JŽ 28-006 (prekrasna stara dama).

Image

Nakon dolaska na ŽP otišli smo do prometnika da ga pitamo smijemo li fotkati (reda-radi),brozborio je dvije tri kroz zube,ali skužio sam otprilike što je rekao.
Odite,ali pazite na sigurnost... (freak nije baš ljubazan). Odmah nakon par minuta Desiro kojega smo ćapali u G.Ležeče stiže iz Ville.

Image

26 May 2016, 22:03

Mercedes odmara,a u 15.05 ima vožnju do Buzeta.

Image

Image

Dok čekamo "rupu" između vožnji zabavljamo se gledajući što radnici infre delaju.

Image

26 May 2016, 22:05

Fiat ili vam ga Fićo
Dakle ova makina je došla iz Villa Opicine i nakon pola ure se vratila istim putem natrag.

Image

IC Pohorje-poslastica dana,a još ćemo je jednom vidjeti u povratku,ali na drugen mestu.

Image

26 May 2016, 22:07

Još je tu i tamo prošao koji teretni po kolodvoru,a ja i drug svih drugova Thommo smo otišli na kafe pa gremo dalje.

Rodik

Odmah na početku Brižita u punom gasu prema Divači.

Image

Pa zatim Hercules i Taurus na čekanju dok ne prođe vlak iz Divače,živi šou od postaje...moving 100 na sat... ;)

Image

Evo ga...gre nazdolu'n!

Image

26 May 2016, 22:08

Pa još jedan solo na čekanju dok ne prođe ovaj odozgora...

Image

Image

A,onda par sto metara niže,Brižita u punom gasu. Rivalica je Taurus koji baš na ovome mjestu napušta kompoziciju koju je rivao sve od luke Koper.

Image

Image

26 May 2016, 22:10

Dok se čeka na slijedeći vlak da pokažemo i Rodik.

Image

Evo ga,a nakon njega gremo dalje...

Image

26 May 2016, 22:11

Črnotiče

15.00 je ura,a u daljini vidimo IC Pohorje na povratku... :happy-partydance:

Image

Image

Sva raskoš Kraškog roba...

Image
Post a reply