Post a reply

Re: Makete u H0 mjerilu

03 Sep 2012, 15:32

1Borna wrote:Što je previše je stvarno previše....iz naše (bogečke očito) perspektive si ne mogu zamisliti da bih potrošio toliko brdo novaca na nešto što nebih stigao
nikad završiti a i preveliko je za uživanje jednog čovjeka! /i za 10-ak ih je puno//izbrojao sam da lokice u duo ili tri-u vuku i po 60-72 vagona!/ :CUCKO

...ma i ja sam tako mislio, vjerojatno je nece niti on ikada zavrsiti - ali uvjek je tu taj ALI. Da imas love, da imas mjesta, ti se doma igras a netko zaradjuje za tebe - A hebiga onda - zakaj ne. Osim toga i zenica ga podrzava, daj si samo to zamisli. Dakle, ZAKAJ NE.

05 Sep 2012, 21:51

Jedan lijepi projekt makete (ne prevelike) je na linku jest da je na španjolskom ali slike govore više od riječi a ima ih podosta...

Image

Image

Image

14 Sep 2012, 17:22

Dvije lijepe (i ne prevelike) makete možete vidjeti na linku
Ima dosta lijepih slika i uz svaku objašnjenje...
Image

Image

14 Sep 2012, 17:30

Idemo malo i Finsku, preko linka da vidimo kakve su željeznice tamo (ima i velikih i malih)
Image

Image

14 Sep 2012, 21:12

Bila jednom jedna velika maketa....jednog kluba u Beču u podrumu istočnog kolodvora ali je zbog preuređenja kolodvora
2008 morala biti rastavljena! Ostale su samo slike, link je ovdje

Image

Image

14 Sep 2012, 21:28

Vrijednog maketara sam spominjao već dva puta, kod tramwaya i kod gradnje makete u sobi na 2 metra visine.
Ovdje je ulazak na razne savjete i primjere iz gradnje maketa, koje možete i pronaći u izborniku lijevo dole.
Za svaku maketu odn. klub možete naći i link kluba.

Uzmite si dosta vremena za pregled svega, isplati se!

Image

Image

14 Sep 2012, 22:20

Nemam pojma da li ju je Borna do sada okačio,ali meni je ova maketa i modeli na njoj do ibera:

Modellbahn "Altburg" das Original

15 Sep 2012, 18:48

Naravno da jesam, i to davno na početku! Dobit ćeš 1 zbog nepoznavanja gradiva ali ublažavam na 2 jer ovdje ima slika koje nisu tamo objavljene :BLACK-:

15 Sep 2012, 19:41

1Borna wrote:Naravno da jesam, i to davno na početku! Dobit ćeš 1 zbog nepoznavanja gradiva ali ublažavam na 2 jer ovdje ima slika koje nisu tamo objavljene :BLACK-:

Scuza šjor Borna D-) :bow-blue:

29 Nov 2012, 23:12

1Borna wrote:Još ima vrijednih Francuza
Biscatrain je link povelike makete sa puuno savjeta, slika i zanimljivosti. Odvojite koji sat za proučavanje.... :o

+1 za preporuku :DROOL

Prva maketa sa čeonim kolodvorom koja me zainteresirala. Ima jednokolosječnu prugu koja se nakon povratne petlje/potkove vraća istom trasom, ali kao drugi kolosjek. Najfriškiji filmić je:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nMhAmhlLlVA[/youtube]

Po mogućnosti uključite HD kvalitetu te pogledajte i ostale filmiće na biscatrain jubito kanalu.
Blog stranica baš i nije pregledna pa vam je početak bloga ovdje, na dnu stranice se sa trenutne 291 vraćajte unatrag prema novijim zapisima.

Čak me iznenadilo da je to sve na 7x3,5m u "L" :DREAMY
Post a reply