Post a reply

Re: mrva-N maketa

16 May 2012, 20:48

Carllo, dragi dotore WT. Skicirano je to u Raily4Windows jer u njemu ima Mrvinih tracnica. Moglo se i WT sa priblizno istim radiusima kao sto ih ima Atlas N. No i moj je tlocrt samo info karaktera da Mrva vidi sta bi se mogli uciniti sa njegovim materijalom.
Inace, drago mi te vidjeti medju nama :P

11 Sep 2012, 19:06

Evo napokon maketa je dobila završnu veličinu od 1250x750mm i završni nacrt

Image

prugica

11 Sep 2012, 19:09

Radovi kreću od sutra i bit ćete obaviještavani o napredku :greetings-wavegreen:

11 Sep 2012, 19:39

mrva150 wrote:Radovi kreću od sutra i bit ćete obaviještavani o napredku :greetings-wavegreen:

mrvice, prije nego pocnes jedna mala opaska (ustvari 3) s moje strane.
1. Kad iz bilo kojeg kruga udjes u drugi vise ne mozes izaci iz njega osim u "rikverc"
2. Stanica (to dole najnize, moja predpostavka) je mozda malo prekratka a onda u sredini nje jos i skretnice
...stvoreno da tu stanes i da ne mozes vise krenuti.
3. Ljevi i desni zavoji ce ici jedan iznad drugog ? (moja predpostavka) Cak ako stanicu smjestis u sredini izmedju nivoa 1 i nivoa 2, cini mi se
prekratko za neki uspon. Daj boze da grijesim u mojim predpostavkama, amen
Svakako slozi prugu provizorno prije fiksiranja. gud lak

11 Sep 2012, 20:05

ma naravno da prvo ide sve za probu na podlogu da vidim uživo kak bi to izgledalo a onda bumo nešto i pomakli ak treba :digg

bitno je da radovi naaaappoooookooooon počinju :gun-toot:

12 Sep 2012, 17:48

ovak nekak je zamišljen teren
sivo-cesta
tirkizno-riječica sa 2 jezerca
zeleno-drveće i grmići
smeđe-zagorski bregi

Image

12 Sep 2012, 18:30

WOW, taman kad se vratim bude vec i naziranje makete. Jedva cekam da dodjem a jos nisam ni otisel :COW_1

24 Sep 2012, 07:17

početak rada uz grde poglede ukućana pošto su materijali po cijeloj sobi :lol:

Image

Image

Image

Image

Image

24 Sep 2012, 07:29

nakon dosta pregovora i uspostavljanje sigurnosnih koridora za hodanje po kući lagano se sastavljaju tračnice na podlozi da vidimo dal moj crtež drži vodu :think:

Image

Image

Image

Image

pošto sve slažem na stirodur nabavio sam 2 kutije špenadli koje mi super fiksiraju prugu na podlogu a u slučaju greške lako se vade van

Image

Image

Image

sve u svemu radovi su u tijeku :digg

24 Sep 2012, 08:38

:clap: :clap: :clap: Bravo mrvice, ide to tebi. Bas mi drago da si krenuo za ozbiljno sa radovima. Sve ljepo izgleda a pohvalno je i to da je pedantno. Ovo je najvjerojatnije probno postavljanje...napeto cekam daljnji ishod akcija...
Post a reply