Post a reply

Re: Lost Train

19 Apr 2012, 10:08

Image

Image

Image

19 Apr 2012, 10:10

evo nam jos jednega kaj doma ima mali ducan - neka, neka - svaka cast Image

19 Apr 2012, 10:13

Auti su u mjerilu 1/87 tak da bi trebali biti bas za te vagone a sto se tice vagona za prijevoz kamijona nisam ih ja niti radio niti dizajnirao.Orginal su od Pika i namjenjeni su za prijevoz kamijona.Znam da su oni drugi vjerodostojniji i bolji al ja sam s ovim zadovoljan.Znaci proizvodac iz Pika je pogrjesio ak ih struja sprzi. :D :D

19 Apr 2012, 10:24

[quote][/quote]a sto se tice vagona za prijevoz kamijona nisam ih ja niti radio niti dizajnirao.Orginal su od Pika i namjenjeni su za prijevoz kamijona.

:) Voze samo gdje nema "stroma"i preniskih tunela! :)
To smo uzeli u obzir na maketi?

19 Apr 2012, 10:39

ovo su i dalje lost trainovi vlakovi, ja sam samo malo pomogao....

Image

Image

još mojih vlakova:

19 Apr 2012, 10:42

Nema potrebe se izvinjavat.Svaki komentar je dobro dosao i svako opazanje,svaka pomoc i savjet :) Ovako vozila su od marke Schuco 1/87.Sijecam se da su bili poprilicno skupi do 35 kn po komadu.Kamijoni su New Rey a vagoni su od Pika takvi kakvi jesu.

19 Apr 2012, 10:43

Divna kolekcija, DB je zakon 8-)
Lost Train wrote:sto se tice vagona za prijevoz kamijona nisam ih ja niti radio niti dizajnirao.Orginal su od Pika i namjenjeni su za prijevoz kamijona.Znam da su oni drugi vjerodostojniji i bolji al ja sam s ovim zadovoljan.Znaci proizvodac iz Pika je pogrjesio ak ih struja sprzi. :D :D

Imam i ja jedan takav vagon i više mi djeluje za prijevoz nekih nižih vozila, npr. tenkova ili transportera. Baš za prijevoz kamiona ja bi si omislio ove i/ili ove.

19 Apr 2012, 10:44

Odmah bi zamjenio al 250 eura je trenutacno previse a treba mi ni manje ni vise 5 komada takvih vagona :D

19 Apr 2012, 10:45

A,gdije se sakri ona crna ljepotica dampflok 01 :D ;)

19 Apr 2012, 10:46

u zadnjem cetvrtom redu na polici :D .Prioritet mi je epoha V al je ta lokomotiva prirasla srcu i ostala kod mene.
Post a reply