Post a reply

Re: Piccolo u Svedskoj, Rujan 2012

27 Sep 2012, 06:43

Damir wrote:
zinzi wrote:Umjesto da mi zbog mira u kući prvome ponudi onu parnjaču, on je stavi u oglas. Sad ja moram slušati doma svašta :)

:lol: :lol: :lol: D-) Zar je toliko grozna... :character-smurfette:

Nije tak jako grozna, ali ono je bila super ponuda :)

27 Sep 2012, 18:06

Od sada... [glow=red]Novo pravilo na forumu[/glow] :GUN

SVE parnjace koje namjeravate prodati prvo saljete meni na kucnu adresu da ih pregledam :GUN
nakon moje procjene treba li mi, smijete, ako mi ne treba, ponuditi ZINZIJU jer ce on mozda odluciti da me treba razveseliti zato sto sam jako "dobre" volje
poslije toga, ukoliko je idalje vasa, stavljate oglas na forum

HVALA :GUN

27 Sep 2012, 18:15

Gromka wrote:Od sada... [glow=red]Novo pravilo na forumu[/glow] :GUN

SVE parnjace koje namjeravate prodati prvo saljete meni na kucnu adresu da ih pregledam :GUN
nakon moje procjene treba li mi, smijete, ako mi ne treba, ponuditi ZINZIJU jer ce on mozda odluciti da me treba razveseliti zato sto sam jako "dobre" volje

Primljeno na znanje, ali cemo se i u ovom slucaju ponasati kao sa svim inim pravilima - nonsalirati ga !!!!

27 Sep 2012, 18:20

sve do jedno, sve do jednom, dragi picollo... :gun-toot:

27 Sep 2012, 18:22

piccolo wrote:
Gromka wrote:Od sada... [glow=red]Novo pravilo na forumu[/glow] :GUN

Primljeno na znanje, ali cemo se i u ovom slucaju ponasati kao sa svim inim pravilima - nonsalirati ga !!!!

A tako? Fino!!! Pobuna na forumu :gun-toot:

27 Sep 2012, 18:26

zinzi, ti se ne bunis, je li? :GUN ti zelis meni sve one divne parnjacice? :whistle:

27 Sep 2012, 18:27

he he he , pa i :naughty: pobuna vec prilagodjavanje (s moje strane) ovdasnjim obicajima :teasing-neener:

27 Sep 2012, 18:28

Gromka wrote:zinzi, ti se ne bunis, je li? :GUN ti zelis meni sve one divne parnjacice? :whistle:

Naravnooooo! :gun-toot:

27 Sep 2012, 18:40

volim kad ste mirni i poslusni :gun-toot:

27 Sep 2012, 18:40

zinzi wrote:
Gromka wrote:zinzi, ti se ne bunis, je li? :GUN ti zelis meni sve one divne parnjacice? :whistle:

Naravnooooo! :gun-toot:

sa ona :GUN i ja (da sam na tvom mjestu) bi joj kupio tlistotlidesettli parnjaca
Post a reply