Post a reply

Re: Modelleisenbahn Wunderland - Hamburg

21 Oct 2012, 17:58

H0modelar wrote:Meni je fantastično konačno vidjeti kolike su proporcije svega, sa posjetiteljima za dobiti osjećaj odnosa veličina.
Također, primjenjeni koncept prikaza dionica je vrlo, vrlo- mudar, što se lijepo vidi iz pogleda odozgo...

Daco, puno hvala na vrlo poučnim i zanimljivim fotkama!

:clap: :clap: :clap:

Napravio sam puno fotki sa željom da svima koji nisu imali priliku do sada posjetiti Wumderland, dočaram viđeno kroz objektiv. Da budem iskren, očekivao sam više komentara, mišljenja na forumu. No, možda je članstvo već zasićeno viđenim pa im moji prilozi postaju tlaka!
Hvala svima koji prate dogđanja u širem susjedstvu, komentiraju, prepoznaju mogućnosti koje se pružaju a pomni pratitelji prepoznaju i da među nama ima članova kojim svojim uradcima su u vrhu svjetskog maketarstva i modelarstva! :BEE-:

21 Oct 2012, 18:11

Ma Drago pratim ja sa zadovoljstvom al mi bedasto nakon svake 3 slike pisat "super slikice" bude neko reko da nabijam komentare :lol:

21 Oct 2012, 18:49

mrva150 wrote:Ma Drago pratim ja sa zadovoljstvom al mi bedasto nakon svake 3 slike pisat "super slikice" bude neko reko da nabijam komentare :lol:

.. ma naravno - nisam mislio na kvalitetu fotki, već sadražaj, ideju, način izrade i sl.! :think:

21 Oct 2012, 19:12

Pa kaj se toga tiće to zavisi o ukusu,ima krajolika i napravljenih stvari koje su mi fenomenalne ali i stvari koje mi nisu nešto,al ne zato jer nije uloženo puno truda nego volim da ima prirode na maketi (brda,šume,rijeke,jezera) dok mi recimo gradski prikaz željeznice samo sa zgradama,cestama i ogromnom stanicom nije doživljaj iako je ona stanica Hamburg napravljena fenomenalno.

Al to je samo moj ukus :think:

23 Oct 2012, 20:23

Image

23 Oct 2012, 20:25

Image

23 Oct 2012, 20:25

Image

23 Oct 2012, 20:26