Post a reply

Re: Burza u Grazu u predvorju centra Graz Center West

04 Nov 2012, 22:25

Damir wrote:Carllo je izmjerio gabarite Austrijske ćenife pa će ju šiknuti u WT... :lol: :naklon:

Image

Evo samo za Damirića, ako oće vrlo rado ću mu ju ukomponirat na njegovu maketu. prugica

Image

04 Nov 2012, 22:28

..ovo je opako! :handgestures-thumbup:

04 Nov 2012, 22:28

Ho modelar- Da,dobro govoriš! Takvu je trku trebalo doživjeti i zajeb Ri ekipe na rotoru... :lol:
Ja mislim da je iz svoje lukcuzne vile tu trku snimao i sam Nikki Lauda... :gun-toot:
Ko zna možda sam mu se i svidio...uhh nadam se da jesam jer ću biti prvi koji je sa 40 god sjeo prvi puta u F1... :lol: :lol: :lol:

Puno pozdrava mojoj voljenoj ZG skupini koja mi je pružila još jednu dobru zabavu i lijepo ispunjen dan. :greetings-wavegreen: :obscene-drinkingcheers:
Na moju radost upoznao sam Thalisa koji je jako dobar dečko i koji je jako povoljno pazario na burzi! Thalis :B
Zahvala Ho modelaru na nekim ustupcima u samoj kupovini artikala za moju buduću maketu! B:B :B D-)
Pozdrav svim mojim Zagrebčanima što sam se imao prilike družiti s njima i vidimo se u ZG 24-toga... :DREAMY :DOG :lol:

04 Nov 2012, 22:33

Kapo: prijatelju mladi,čekaj do 18-te pa ćemo nešto iskombinirati za tebe!
Nisi ti ničiji odmetnik ili slično tome,samo nemaš godina i to ti je prepreka. :cry:
Znaš da tebe tvoj Damirić cijeni i kad ispuniš uvjete godina naš si za vavek ča se tiče Austrije! :greetings-wavegreen:

Btw. Iako slijedeće god ulazimo u EU postojat će Šengenska granica,a to znači mi i dalje trebamo za EU imati pasoše ili ti ga putovnice,a samo je otvoren prolaz robi iz EU. ;)

04 Nov 2012, 22:53

Image

04 Nov 2012, 23:42

Carllo wrote:
Image

E dakle ovo je zloupotreba softwarea! Image

Mislim, znaš crtati i šekrete u WT-u, a meni ne možeš običan shelf na dvije etaže... pih! Image

...koja si ti legenda...Image

05 Nov 2012, 06:50

Damir wrote:Kapo: prijatelju mladi,čekaj do 18-te pa ćemo nešto iskombinirati za tebe!
...

Točno! Sa 18 god. ću već vozit (Renault 4 ;) ) pa ću vas pratit iza kombija... :lol:

05 Nov 2012, 07:22

Eto vidiš ipak je riješenje pronađeno! D-)

05 Nov 2012, 21:50

Damir wrote:Na moju radost upoznao sam Thalisa koji je jako dobar dečko i koji je jako povoljno pazario na burzi! Thalis :B

Također mi je drago :B

05 Nov 2012, 22:57

Kad vidim koliko Märklina srce oće puknuti od jada... :(
Iduće godine prodajem bubreg i krpam vam se... pa makar i u gepeku! :)
Post a reply