Post a reply

Re: Chu, chu, stari modeli !

18 Apr 2012, 12:12

Paaa iskreno neznam baš da ćeš na sajmu u ZG naći ljude za maketu,a od Marklin modela
nešto će se i naći bar je bilo zadnji puta.
Moraš se cjenkati kužiš? Ako to ne znaš pričekaj da ja dođem iz Ri oko 10.00h pa ćeš vidjet onda

18 Apr 2012, 12:13

preporucujem prvu kupnju obaviti na stranici napisanoj na jeziku o kojem nemas pojma, tako sigurno kupujes krivo i naucis se pameti

18 Apr 2012, 12:14

Gromka wrote:preporucujem prvu kupnju obaviti na stranici napisanoj na jeziku o kojem nemas pojma, tako sigurno kupujes krivo i naucis se pameti

pa kaj da čekam kineze, šveđane, francuze ili žabare jer njemacki znam donekle dobro, a engleski dovoljno

18 Apr 2012, 12:16

quote="vlado"]
Gromka wrote:preporucujem prvu kupnju obaviti na stranici napisanoj na jeziku o kojem nemas pojma, tako sigurno kupujes krivo i naucis se pameti

pa kaj da čekam kineze, šveđane, francuze ili žabare jer njemacki znam donekle dobro, a engleski dovoljno[/quote]

Onaj na kojeg se to odnosilo pročitao je :mrgreen:

18 Apr 2012, 12:19

telige wrote:

ima jos jedna stvar: mozda pocnes sasvim slucajno skupljati modele u drugom mjerilu :mrgreen: iako se, na primjeru o kojem govorim, to nije dogodilo

18 Apr 2012, 12:19

vlado wrote:

pa kaj da čekam kineze, šveđane, francuze ili žabare jer njemacki znam donekle dobro, a engleski dovoljno

svedjani su dusu dali za prevariti se, mada pretpostavljam da razlikujes dobro slova H i N (osim ako si s podrucja gdje se pise i latinicom i cirilicom, pa te to buni)

18 Apr 2012, 12:20

Kod mene vrijedi ona: ko se jedanput opeče i na mrzlo puše.

18 Apr 2012, 12:21

Image
Mislim da sam sad probio ko je kome čiji i te reeeefoooo Image

18 Apr 2012, 12:22

Nema onog smajlica gdje se češem po glavi, pa pojasni malo.

18 Apr 2012, 12:24

a i pripazi koliko komada kupujes, neki od broja osovina misle da je broj vagona, pa se iznenade 8-)
Post a reply