Post a reply

Re: Maketa za jednog Vedrana

03 Dec 2014, 20:59

Pozdrav,

pripremljeno prije pakiranja u kutiju. Paketič ide u subotu na poštu.

Vedran.jpg
Vedran.jpg (62.45 KiB) Viewed 12292 times

Lp,
Sebastjan

04 Dec 2014, 16:46

Hm,
izgleda da mi PP nije prošel pa onda moram ovuda; daklem prosim adresu, ime, prezime nekakav br. telefona za kontakt pa da mogu poslat "robu", najvjerojatnije tiskom ili možda će kolega Goran iz Vtc ove subote za ZG pa bi on obavil "prijenos" pa....

04 Dec 2014, 17:48

robogovi4 wrote:Hm,
izgleda da mi PP nije prošel pa onda moram ovuda; daklem prosim adresu, ime, prezime nekakav br. telefona za kontakt pa da mogu poslat "robu", najvjerojatnije tiskom ili možda će kolega Goran iz Vtc ove subote za ZG pa bi on obavil "prijenos" pa....

prošo je prošo :-).. samo ja nisam stigao jučer odgovoriti jer sam bio na putu.. evo stiže na PP.. puno hvala..

04 Dec 2014, 18:09

Tjan70 wrote:Pozdrav,

pripremljeno prije pakiranja u kutiju. Paketič ide u subotu na poštu.

Vedran.jpg

Lp,
Sebastjan

sjajno.. primijetite da će sad imati jednu elektru, dizelku i parnjaču.. i desetak vagona.. ma baš ste super svi!

04 Dec 2014, 21:14

spidermax wrote: sjajno.. primijetite da će sad imati jednu elektru, dizelku i parnjaču.. i desetak vagona.. ma baš ste super svi!

Baš sam danas razmišljao da ima voznog parka čak za dvokolosiječnu prugu! :obscene-drinkingcheers:

Super da je tako, svima :clap:

04 Dec 2014, 21:19

Ja mogu donirati šleper koji prevozi jahtu. Malo je komplet oštečen, no mislim da če se Vedran toga razveseliti. Mario, odakle ste?

04 Dec 2014, 21:43

zagreb.. i okolica ;-)

04 Dec 2014, 21:56

Krajem mjeseca ču navratiti u ZG pa se možemo nači.

04 Dec 2014, 21:59

hyperion wrote:Krajem mjeseca ču navratiti u ZG pa se možemo nači.

bilo bi super ako bude prije badnjaka, ali nema veze ako bude i kasnije, kamion može i naknadno "sletjeti" na maketu :-).. puno puno hvala!

04 Dec 2014, 22:03

mrva150 wrote:carobni ormar je pun loksi,vagona,kucica i trave za maketu i iako ja nisam tamo u zg ima osoba koja ce dat kaj vam treba prugica

uh, ovo sam propustio odgovoriti :-).. hvala za ponudu za čarobni ormar, ali vedrograd je u ha-nuli ;-).. tko zna, ako se ova akcija pokaže uspješna, zapravo već i je više nego uspješna, možda krenemo u nove akcije, za nekog drugog vedrana, sa ovom veličinom ;-).. hvala još jednom i pozz
Post a reply