Post a reply

Re: Štacionovci na proslavi 1.Maja (A) & (D)

04 May 2016, 18:31

Oko ovoga lokota smo imali nedoumice su to ONI ili ON i ONA??? :happy-smileyflower:

Image

Image

Image

Image

04 May 2016, 18:32

Image

Image

Opet!? :lol:

Image

Image

04 May 2016, 18:33

Napokon nađosmo pivnicu po našem guštu i nazdravismo uz domaće Salzburško pivo Stiegl. :obscene-drinkingcheers:

Image

Image

Krenuli smo dalje uz puno smijeha jer nas je već ćapalo pa tražimo drugu pivnicu,treću i tako redom skoro do hotela... :obscene-drinkingdrunk:

Na ulicama Salzburga možete naići na mjedene pločice ukopane u asfalt,a one označavaju podatke ratnih zarobljenika (WWII) koji su obnavljali ulice,trgove,parkove pa čak i željeznicu. Naravno,nitko od njih nije dočekao kraj rata i oslobođenje. Čitao sam negdje na netu da ima Hrvatskih i Bošnjačkih imena tj. žrtava.

Image

04 May 2016, 18:37

Image

To su oni lokoti,za majku milu kakav biznis! Kad bi me :KV natjerala da ga kupimo i okačimo na mostu pa da prekinemo most bi letio u zrak sa svim ostalim lokotima. 8-) :lol:

Image

Opet kafana pa smo morali stati i odmoriti... :mrgreen:

Image

04 May 2016, 18:38

Image

Image

Image

04 May 2016, 18:39

Bire delaju svoje pa nisam sam po pitanju budalaština! :whistle:

Image

Image

04 May 2016, 18:41

I tako vam je to kad se ćapevate preveć pivnica onda se rad zgubite! Thommo gleda na karte kade smo i kamo trebamo poć!?

Image

Kad smo utvrdili mašutu kamo dalje, krenusmo i naletišmo na Lleonovu davno izgubljenu rodbinu,a kako to biva unas Hrvata odmah je fešta i pjesma nasred Salzburga. :lol: :lol:

Image

Image

04 May 2016, 18:42

Image

Image

Image

Glad je vela pokla toliko bire pa hitamo va Burgerkinga natrpati želudčiće.

Image

04 May 2016, 18:44

Ja i Lleon smo prvi finili pa smo otišli prošetati do obližnje ložione vidjeti što ima tamo.

Image

Image

Image

Krug ložione gledan sa hotelskog hodnika na 5. katu.

Image

04 May 2016, 18:51

Eisenbahnmuseum Ampflwang im Hausruckwald

01.Maj

Ampflwang je mjestašce 80-tak Km udaljeno od Salzburga prema Linzu.
Muzej je površinom i eksponatima veći od Strasshofa,a ima što i pokazati. Odmah na ulazu u muzej ponudili su nam da se vozimo u povijesnoj kompoziciji koju vuče parnjača. Nije se tu imalo što više raspravljati,kupili smo karte i na 7 kupljenih jedna je gratis pa smo 20 ojra popili u kavi i pojeli u kolačima.

Image

Image

Image
Post a reply