19 Nov 2016, 09:59
19 Nov 2016, 10:02
21 Nov 2016, 20:18
22 Nov 2016, 00:53
22 Nov 2016, 08:43
22 Nov 2016, 15:33
22 Nov 2016, 16:52
22 Nov 2016, 22:09
zglajzan wrote:Pokorno prosim beriht iz Koelna!
Jedan je Kujundžić u knigi pod nazivom Tragedija hrvatske historiografije pisal o jednom izvorno horvatskom proizvodu, kojeg more i najvekši gospon i najmenjši kmet lahko zdelati - horvatski jal. Taj izum tak dobro pri nama dela da ga ni nemamo vole vunek orsaga horvatskog tržiti, a pri nam je i tak besplatan. Jer nekak mi se čini da uspjeh našeg željezničkog maketarstva možemo opisati kao: gore (vu Koelnu) huk a tu (pri nekojeh kolega maketara) muk. Čim menjšu praksu vu maketarstvu imaš, tim si vekši i još vekiši od najvekšeg maketar.
PS Kulike su vlaki puta prešli po tem mostu od dva luka? Kad bolše pogledam ni to taj luk na spodobu kojeg je napravlen (nekaj to luku fali a ne znam ni sam kaj), a kad se setim zeleneg mosta na Save, nekak si primeram da ni jednu zakovicu na austrijanskem mostu nemrem zbrojati. a morti to ni ni most, pak ak ispod mosta nema potoka, niti reke, to most nemre biti; a ni gelenderni nisu .... joj prešel sam05promila ali ne vu nagibu već vu žilah....
okoli mene sami cugi prehajaju - da mi gospoda ajzlibaneri, štrekari, vahtari i nitnebrojači oprostiju, mortus-us,maskulinum sam, odjavak prosim!
22 Nov 2016, 23:15
zglajzan wrote:
PS Kulike su vlaki puta prešli po tem mostu od dva luka?
zglajzan wrote:
Kad bolše pogledam ni to taj luk na spodobu kojeg je napravlen (nekaj to luku fali a ne znam ni sam kaj),
zglajzan wrote:
a kad se setim zeleneg mosta na Save, nekak si primeram da ni jednu zakovicu na austrijanskem mostu nemrem zbrojati.
zglajzan wrote:
a morti to ni ni most, pak ak ispod mosta nema potoka, niti reke, to most nemre biti; a ni gelenderni nisu ....
22 Nov 2016, 23:18